subscribe

Stay in touch


  Meld deg på nyhetsbrevet til Glamit og motta 20% rabatt på din første bestilling

  Abonner på nyhetsbrevet!
  Top

  Festival-Negler Sommer 2019

  Festival sesongen er her! Det er på tide å være den mest ekstra versjon av deg selv, uansett om du faktisk deltar på en musikkfestival eller bare sitter på en kafe og lytter til din favoritt Spotify-spilleliste. Skaff deg nye farger, ta en neglefil og kom i gang!

  Neon dream

  Har du fått med deg at denne sommerens trenden er neon? Ikke vær redd til å skille seg ut – velg lyse og robuste farger. Få din egen Vitamin Burst fra Orly.

  Orly Breathable er ikke bare en neglelakk, men negleforsterker med farge. Finnes i mange fine farger, er cruelty free, vegansk og 13 free (fri for 13 giftstoffer brukt i andre neglelakk).

  https://www.instagram.com/p/BvkIg6wBtqS/

  Unicorn og »Evil Eye» inspirert

  Tenker du ikke på Coachella med en gang du ser på disse? Det beste er at du behøver ikke å ha lange negler for å rocke en slik stil. For å få denne stilen, kan du prøve denne fargen: TLC fra Orly Breathable.

  https://www.instagram.com/p/BwGhapkn2uM/?utm_source=ig_embed

  Lengre negler

  Har du lyst til å prøve på litt lengre negler? Det finnes uendelige muligheter med Builder in a Bottle. Produktet gir en enkel negleforlengelse med gjennomsiktig finish. Du kan velge å ha farge over hele negler, eller vær kreativ og ta inspirasjon fra eksemplene nedenfor:

  https://www.instagram.com/p/BvhlX43FrOC/

  https://www.instagram.com/p/ByAy42oJr60/

  Tie-Dye: retro stil som er tilbake

  Føler du deg litt vilt? Prøv tie-dye negler! Disse skriker Øyafestivalen! Builder in a Bottle forlengelse og neglekunst:

  https://www.instagram.com/p/Bv4Jq5zB1jb/

  Da har du fått mye inspirasjon til festival-stilen din. Nå er det bare å velge om du skal til Slottsfjell eller Hovefestivalen. Uansett hvor du skal, husk at det er kjedelig å ha nakne negler.

  Ha en fin sommer!

  Hilsen,
  Orly Norge

   

  ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager på Lysaker.