subscribe

Stay in touch


  Meld deg på nyhetsbrevet til Glamit og motta 20% rabatt på din første bestilling

  Abonner på nyhetsbrevet!
  Top

  Neglelakkfargene som enhver kvinne burde ha

  Å lakkere neglene sine er ikke bare avslappende (spesielt med et glass vin og Netflix), men det er en enkel måte å forandre utseendet vårt uten en seriøs forpliktelse. Vi har samlet inn 6 viktigste farger som hver kvinne burde ha i hennes skjønnhetsarsenal: fra en klassisk rød til pasteller som passer til de fleste hudtoner.

  1. Nude

  Når du ikke ønsker å skifte neglelakk for å matche alle antrekk, velg NUDE. Orly Breathable i ‘Nourishing Nude‘ er perfekt fordi den er mørk nok til å passe alle hudtoner og antrekk.

   

   

   

   

   

  2. Klassisk rød

  Kan du forestille et liv uten rødt på neglene? Det kan vi heler ikke.. Denne klassiske fargen passer for alt – fra arbeid til en gala.? Prøv Orly Breathable i ‘Love My Nails‘ som er litt lysere rød og ‘Namaste healthy‘ som er mørkere.

   

   

   

   

   

  3. Pasteller

  Show off brunfarge om sommeren med disse lyse fargene!☀️
  Orly Breathable: Rehab, Marine Layer og Kiss Me I’m Kind

   

   

   

   

   

   

  4. Burgundy, mørkerød eller -blå

  Det er viktig å ha minst en mørk neglelakk for de nettene du ønsker å være litt edgy, men svarte negler er for mørkt. Prøv ‘The Antidote‘ eller ‘Dive deep‘ om du tør!

   

   

   

   

   

   

  5. Glitter

  Viktig å ha litt glitter i kolleksjonen hjemme. Skal du til et event, teaterforestilling eller føler du deg bare litt fancy? Ta på neglelakk som skinner i lyset og føl deg som en filmstjerne. Prøv ‘Soul Sister‘ eller ‘Fairy Godmother‘.

   

   

   

   

   

  6. Hot pink

  Av og til jenter ønsker å være litt mer jentete, uansett hvilken alder de er. Denne rosa forsterkeren fra Orly Breathable i fargen »Berry Intuitive» er en kjempefin farge som kan brukes til hverdag.

   

   

   

   

   

  Hva er Orly Breathable?

  ALT I ETT: Pleie + base + farge + top i en og samme flaske.

  Med innovativ oksygenteknologi: Virker som en kontaktlinse, luft og fuktighet slipper igjennom, slik at neglene får næring.

  Inneholder Vitamin B5, Argan olje og Vitamin C.

   

  ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager på Lysaker.