subscribe

Stay in touch


  Meld deg på nyhetsbrevet til Glamit og motta 20% rabatt på din første bestilling

  Abonner på nyhetsbrevet!
  Top

  De beste tipsene for velstelte hender!

  Stell med neglene dine hjemme med disse 5 fantastiske produktene fra ORLY Treatments! Vi har alt du trenger av verktøy og behandlinger til den perfekte manikyr i ditt eget hjem. Liker du pene, naturlige og velstelte hender kan disse produktene være midt i blinken for deg!
  Trykk på produktbildene for å komme direkte til produktsiden.

   

  ORLY Cuticle Pusher & Remover

  Hjelper med å preppe neglen og skyve neglebåndene bakover. Kan også bruke til å forsiktig fjerne ORLY GelFX.

   

  ORLY All Purpose Genius Remover 118ml.

  En flerbruks produkt for å fjerne både gel, lakk og glitter. Dette produktet inneholder både eukalyptus, fersken og greentree. Det krever ikke et geni å vite at enklere er ofte best! ORLYs Genius Remover for Gel, Lakk + glitter er formulert for bruk sammen med alle type neglelakker. Den fjerner manikyren uten å fjerne fuktighet.

   

  ORLY Nail File Grit 180

  Denne neglen er flott til naturlige negler, og gir neglene er fin finish. Den er lett å bære med seg rundt og filer fint til hvordan form du vil ønsker.

   

   

  ORLY BB Creme Barely Blush

  Vi ELSKER ORLY BB-Creme – Den gir den perfekte looken til deg som vil ha naturlige negler. ORLY BB Creme jevner negleoverflaten, hydrerer neglene og bleker neglene samtidig som den beskytter mot skadelige UV-stråler. Vi har 4 forskjellige nyanser du kan velge mellom.

  ORLY Rich Renewal Hydrating Creme

  Avslutt manikyren med denne kremen – som er for hender, føtter og hele kroppen. Den inneholder Shea og cocoa butter, som gjenoppretter hudens elastisitet uten å være for fet. Aloe Vera og Vitamin A & E hjelper til å gi huden næring. Denne kremen er tilsatt søt lychee og granateple essens. Perfekt for tørre hender og hud!

   

   

   

  ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager på Lysaker.