subscribe

Stay in touch


  Meld deg på nyhetsbrevet til Glamit og motta 20% rabatt på din første bestilling

  Abonner på nyhetsbrevet!
  Top
  Om Orly

  «It all started with Pink»

  ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager sentralt i Sandvika.
  Jeff Pink! Creator of the French Manicure and ORLY.
  Farger er grunnleggende for alt vi gjør. Det er vårt hjerte, vår sjel og en refleksjon av vår mangesidige personlighet. Ved alltid å være på utkikk etter nyeste trender, farger og teksturer har Orly skapt et spekter av skjønnhet som deres fashionistaer elsker. Når du velger ORLY kan du være sikker på at du har det siste innen teknologi, design og mote. ORLY tilbyr GelFX, Breathable, EPIX- flexible color, vanlig neglelakk, og alt du måtte trenge av pleieprodukter for negler.

  Colors

  Over 150 bestselgende klassiske nyanser med dynamiske teksturer og finish.

  Gifts Set

  Oppdag utrolig sammensatte sett fra Orly, de er perfekte for en gave.

  Treatments

  Over 25 profesjonelle formuleringer tilpasset alle neglebehov.

  Utmerkelser

  Orly-merket er internasjonalt vellykket og mottar mange prestisjetunge priser.

  ORLY

  Et merke som har forelsket seg i millioner manikyrister over hele verden.

  hold deg oppdatert

  FINN DIN SKJØNNHETSKAMP

  Husk å sjekke ut bloggen vår og lese fargerike artikler.

  Historie om Orly-merket

  Og det perfektet navnet kunne ikke bli noe annet enn «The French Manicure».

  Historien om Fransk Manikyr startet i 1975 under innspillingen av den legendariske filmen «Saturday Night Fever». Skuespillerne skulle raskt skifte til nye antrekk, og under tidspresset mellom garderobeskiftene dukket det opp behov for naturlige og elegante negler som kunne passe alle de ulike antrekkene. Kravene var enkel, elegant og feminint og Hollywood make-up artisten Jeff Pink kom på banen med ideen om hvite tupper med rosa lakk over. Pink tok med seg stylingen til Paris, der designere og modellene på catwalken falt pladask for de elegante neglene.

  INNOVASJON

  Som Jeff Plnk sa: ... vi viser hele bransjen at vi lytter til deres behov ...

  Innovasjon har alltid vært kjernen i ORLYs suksess. Unike, patenterte flasker for lakk med en perfekt utviklet Gripper Cap og en rund, jevn og tett børste designet for å gjøre det lettere å jobbe og øke komforten på tjenestene. Markedslanseringen av Gripper Cap har blitt verdsatt av fagfolk over hele verden. ORLY kosmetikk er kjent for sin utmerkede kvalitet og sammensetning - neglelakk inneholder ikke skadelige stoffer som DBP, Toluen eller Formaldehyd. Produktenes innovativitet er blitt hedret med en rekke priser, inkludert 12 som tilsvarer en Oscar i profesjonell kosmetikkverden.

  galakse av stjerner

  ORLY-PRODUKTER ETTER KATEGORI

  Les mer om produktene våre ved å laste ned katalogene:
  [product_categories orderby=»» order=»ASC» columns=»6″ ids=»18, 63, 54, 16, 17, 27″]
  Du sa om oss

  @sunnipolish

  Hva kundene sier

  - Alle trenger en egentid i hverdagen - for meg er det når jeg kan koble av med neglene. Ikke bare inspirer Orly sine produkter kreativiteten min (som noen ganger tar seg ferie), men de er i tillegg et sunt valg for neglene.

  Sunniva @sunnipolish

  Janna Øie

  Hva kundene sier

  Fantastiske produkter - og nydelige farger! Jeg bruker både GelFX, Epix og Treatments jevnlig - og alle er fantastiske!

  Janna Øie

  Liza Zhing

  Hva kundene sier

  Formulaen på ORLY Breathable er perfekt - jeg trengte ikke mer enn to strøk. Børsten var også veldig fin å legge fargen med!

  Liza Zhing

  ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager på Lysaker.