subscribe

Stay in touch

  Abonner på nyhetsbrevet!
  Top

  Vilkår

  GLAMIT AS

  Organisasjonsnummer 913649125

   

  SALGSBETINGELSER

  Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer (produkter) fra www.orlynorge.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Alle produkter på orlynorge.no er inkl. 25% mva.
  For å kunne handle på www.orlynorge.no må du ha fylt 16 år.

  BESTILLING

  Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin).

  Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg.

  Du er selv ansvarlig for at kunde- og leveringsopplysningene du har oppgitt er korrekte, og vi anbefaler at du alltid kontrollerer disse etter gjennomført bestilling. Dersom du skulle oppdage feil i opplysningene dine ber vi om at du gir oss beskjed om dette, så snart som mulig, per telefon 485 15 515 (på virkedager mellom 09.00 og 16.00) eller kontakt oss gjennom kontaktskjema nedenfor.

  LEVERING

  Levering skal normalt skje innenfor 1-5 virkedager etter at bestillingen er behandlet. Varene sendes med Posten Norge/BRING. Pakkene blir sendt med Bring. Dette betyr at pakken kommer direkte hjem til deg dersom det er plass i postkassen din. Er pakken av høy verdi eller forpakning som ikke tåler harde støt sendes varene som servicepakke og da må du hente pakken hos nærmeste postkontor.

  I høysesong, for eksempel ved juletider, må leveringstiden påregnes å være noe lengre enn vanlig.

  orlynorge.no står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i levering av din vare som skyldes feil eller forsinkelser hos fraktleverandør. Alle leveringsfrister er veiledende, og avvik kan forekomme. Dersom sendingen din blir forsinket, eller borte, vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg slik at du mottar denne så raskt som mulig.

  OPPLYSNINGER

  Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.
  Tilbud gjelder så lenge lageret rekker eller innenfor spesifisert tilbudsperiode.
  Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.

  PRODUKTINFORMASJON OG BILDER

  ORLY NORGE gjør sitt beste for å oppgi så korrekt produktinformasjon som mulig. Vi anbefaler likevel at du alltid dobbeltsjekker produktinformasjon og innholdsfortegnelse på forpakningen når du har mottatt din leveranse, spesielt om du er allergisk eller overfølsom mot noen ingredienser.

  Dessverre kan vi ikke garantere at fargeprøvene du ser på din skjerm stemmer med virkeligheten, siden dette da blant annet vil bero på fargegjengivelsen på individuelle skjermer eller skjerminnstillinger.

  BEST FØR DATO

  På de fleste av våre produkter finnes et symbol som ser ut som en krukke med åpnet lokk. Ved siden av symbolet står det enten 12, 24, eller 36 måneder. Dette indikerer produktets holdbarhet fra det åpnes. Øvrige produkter har spesifikk datomarkering.

  Er du usikker på et produkt, vennligst kontakt kundeservice

  ANGRERETT

  Du har 14 dagers angrerett når du kjøper varer fra oss. Angreretten forutsetter at varen kan leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Det vil si at du kan ikke angre kjøpet hvis du har brutt forseglingen på produkter til personlig pleie og liknende. Skulle du returnere en brukt vare vil vi avkorte betalingen tilsvarende verdireduksjonen.
  Angrerettloven sier at kunden må melde fra til selger innen 14 dager etter at han eller hun mottok varen for å kunne angre. Den beste måten å melde fra om at du vil angre kjøpet er å registrere en sak i kontaktskjema nedenfor.

  RETUR

  OBS: Grunnet corona kan vi ikke ta imot varer i retur som har blitt åpnet. 
  Etter at online returskjema er utfylt skal du fylle ut returblanketten du mottok sammen med bestillingen og legge denne sammen med varen som skal sendes i retur. Du skal pakke varen forsvarlig, i samme emballasje som du har mottatt den i og levere den på posten. Husk frankering! Forseglede varer skal ikke brytes der det finnes. Returneres varen i «ikke godkjent» stand, frafaller reklamasjonsretten. Du er selv ansvarlig for å betale returportokostnadene tilbake til Orly Norge. Dersom varen er feilekspedert eller ødelagt betaler selvfølgelig vi returporto.

  Varene du skal returnere sendes til:

  Glamit AS / Orly Norge

  Arnstein Arnebergs vei 30

  1366 Lysaker

   

  REKLAMASJON:

  FEIL MED LEVERANSEN

  Det kan dessverre skje at vi gjør en feil når vi pakker varene dine. Varene blir pakket manuelt og vi er ikke alltid feilfrie. Hvis varene du får i pakken ikke stemmer med det du har bestilt bør du registrere det her slik at vi kan rette opp i feilen.

  SKADE PÅ LEVERANSEN

  Noen ganger går det dessverre galt og pakken din blir skadet mens den er underveis til deg. Da er det godt å vite at vi har avtale med Posten slik at du ikke risikerer å tape pengene du betalte for den ødelagte varen. Det første du bør gjøre er å registrere en sak hos oss i denne kategorien. Vi svarer deg så fort som mulig. Vanligvis må vi be deg om å fylle ut et skademeldingsskjema og å levere inn den skadde pakka på postkontoret. Dette er for at vi skal kunne sende et erstatningskrav til Posten. Vær så snill å ikke returnere skadde pakker direkte til oss. Da vil ikke skaden bli registrert av Posten.

  PERSONOPPLYSNING

  Orlynorge.no behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde hos Orly Norge nettbutikk, samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos Orlynorge.no, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt.

  PRISER

  Alle våre priser angis i norske kroner og inkluderer toll og merverdiavgift.

  BETALING

  I samarbeid med Klarna checkout, tilbyr vi kortbetaling, faktura og delbetaling.

  Klarna checkout gjør det enkelt og trygt for deg å handle på nett.

  Først bekrefter du ditt kjøp, deretter velger du hvordan du vil betale.

   

  Se Klarnas egne vilkår for mer info: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/56533/nb_no/checkout

   

  GLAMIT AS

  Organisasjonsnummer 913649125

  ORLY er et veletablert beauty-merke og en av de største på markedet i USA innen negleprodukter. Nå har vi tatt med suksessen til Norge med hovedkontor og lager på Lysaker.